Regnperiod?

Christine Av Christine12 Comments1 min read67 visningar
“Titta, det går svallvågor in i butikerna”, sa Elin en dag innan hon åkte hem från Bali. Ja kanske är regnperioden på väg, eller så kom det plötsligt bara en ordentlig skur helt enkelt. Bilden är i vilket fall från huvudgatan i Kuta, Legian Street, och jag har aldrig sett den såhär. Det gick faktiskt små vågor av vatten in i butikerna, upp över trösklarna. 
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

12 Comments
 • Anonym
  november 17, 2010

  Mmmmm hmmmm.. Så det är detta som väntar!

 • Anonym
  november 17, 2010

  Dansa soldansen, snälla…. vi kommer ju snart.Siv

 • Anonym
  november 17, 2010

  Bilden togs den 6 november och sedan dess har det varit strålande sol, blå himmel och vansinnigt varmt. Så jag tror inte ni behöver va så oroliga.

 • Anonym
  november 18, 2010

  Åh nej, så där FÅR det inte bli nu när vi ska komma för att fira första julen på en strand! Jag ber er också att dansa SOLDANSEN, eller anlita någon trollkunnig från orten.Anette

 • Anonym
  november 18, 2010

  Ha, ha! Det är fixat. Fint väder är redan beställt! 🙂

 • Anonym
  november 20, 2010

  Jag kan säga såhär. Jag är inte kvar på ön så det kommer att vara ökentorka och blå himmel resten av vistelsen så alla som är på väg till ön kan vara helt lugna. Vågorna kommer att svalla…men bara i havet. Jag har tagit nederbörden med mig hem. Men här kommer den just nu i form av snö!

 • Anonym
  november 17, 2010

  Mmmmm hmmmm.. Så det är detta som väntar!

 • Anonym
  november 17, 2010

  Dansa soldansen, snälla…. vi kommer ju snart.Siv

 • Anonym
  november 17, 2010

  Bilden togs den 6 november och sedan dess har det varit strålande sol, blå himmel och vansinnigt varmt. Så jag tror inte ni behöver va så oroliga.

 • Anonym
  november 18, 2010

  Åh nej, så där FÅR det inte bli nu när vi ska komma för att fira första julen på en strand! Jag ber er också att dansa SOLDANSEN, eller anlita någon trollkunnig från orten.Anette

 • Anonym
  november 18, 2010

  Ha, ha! Det är fixat. Fint väder är redan beställt! 🙂

 • Anonym
  november 20, 2010

  Jag kan säga såhär. Jag är inte kvar på ön så det kommer att vara ökentorka och blå himmel resten av vistelsen så alla som är på väg till ön kan vara helt lugna. Vågorna kommer att svalla…men bara i havet. Jag har tagit nederbörden med mig hem. Men här kommer den just nu i form av snö!