Bali – en plats långt bort

Christine Av Christine2 Comments1 min read68 visningar
Det slår en ibland hur väldigt långt bort från Sverige vi egentligen är och att vägen till Bali är extremt lång. Elin är på väg hit nu, men för oss kommer hon föst i morgon eftermiddag. Just nu äter vi frukost och hon sitter på Arlanda mitt i natten. Under tiden hon sedan sitter i en flygstol så ska vi surfa, diska, städa, tvätta (lämna och hämta), äta lunch, jag ska jobba, Björn ska förmodligen surfa igen, vi ska äta middag, kanske spela biljard, ta massage, sova en hel natt, äta frukost igen, surfa igen, äta lunch igen och sen så är Elin här.
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    oktober 21, 2010

    Ja du, nog är det långt alltid. Men grejen är att jag är ju inte i luften så länge. Det är ganska långa stopp mellan flygningarna. Jag täntke på det när jag satt på planet hit till Kulala Lumpur. När jag hade suttit i flygstolen en hel arbetsdag, då var det fortfarande 4 h kvar till landning. Phu. Men nu har jag bara sista etappen kvar serru. Så nu ses vi snart! Kram kram

  • Anonym
    oktober 21, 2010

    Ja du, nog är det långt alltid. Men grejen är att jag är ju inte i luften så länge. Det är ganska långa stopp mellan flygningarna. Jag täntke på det när jag satt på planet hit till Kulala Lumpur. När jag hade suttit i flygstolen en hel arbetsdag, då var det fortfarande 4 h kvar till landning. Phu. Men nu har jag bara sista etappen kvar serru. Så nu ses vi snart! Kram kram