"Kalles Kaviar"

Christine Av Christine2 Comments1 min read79 visningar

Breakfast at the balcony, men inte restaurangen The Balcony, utan frukost på vår egen balkong. Idag med det fina svenska tillbehöret Kalles Kaviar! Som vi fick av Björns syster Linda och hennes pojkvän Martin som kom hit i går kväll. Vi fick också en hederlig svensk smörkniv i trä, vilket va en rolig överraskning!

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    juli 13, 2010

    Konstigt att Kalles kaviar smakar så bra när man är utomlands, det är lika dant för mig. Hemma längtar jag däremot nästan aldrig efter det./Anette

  • Anonym
    juli 13, 2010

    Konstigt att Kalles kaviar smakar så bra när man är utomlands, det är lika dant för mig. Hemma längtar jag däremot nästan aldrig efter det./Anette