Fish Spa

Christine Av Christine6 Comments1 min read92 visningar
Om man har en deppig dag borde man prova på att sätta ner fötterna i ett FISK SPA. Jag var glad redan innan jag skulle testa denna nya upplevelse, men när fötterna landade i fisktanken så blev min värld plötsligt ännu roligare. Gud vad jag skrattade och hjälp vad det kittlades! Det gick över efter ett tag och tur va väl det. Man kände sig ju lite knäpp när man satt där för sig själv och skrattade och hade jätteroligt. Sen var det dock en av de större fiskarna (vi pratar fortfarande ynka 2-3 cm lång) som hittade in mellan tårna… och huuuu! Där var det väldigt kittligt. 
Vad fiskarna gör?
De kallas för “doctor fishes” och sägs ta bort bakterier och orenheter på huden. Jag märkte ingen skillnad alls på innan och efter. Men det var en ren skrattupplevelse! Ha, ha!

Emma Spa – Kuta – Bali – Indonesien
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

6 Comments
 • Anonym
  juli 9, 2010

  Kan tänka mig att det kittlades. Har hört talas om det där. Vore kanske något att prova i terapi syfte… Gillar inte riktigt fiskar, spindlar, möss osv… De är så snabba och “hala” på ngt vis. Modig du Christine! 😉 Kram Sofia

 • Anonym
  juli 9, 2010

  Detta skulle jag kunna tänka mig att prova. Behöver både få skratta och få fina fötter.SH

 • Anonym
  juli 10, 2010

  Tror det här skulle bota din fiskfobi Sofia. Det kittlade så mycket så det tog över allt om att det var fiskar som “mumsade på en”.

 • Anonym
  juli 9, 2010

  Kan tänka mig att det kittlades. Har hört talas om det där. Vore kanske något att prova i terapi syfte… Gillar inte riktigt fiskar, spindlar, möss osv… De är så snabba och “hala” på ngt vis. Modig du Christine! 😉 Kram Sofia

 • Anonym
  juli 9, 2010

  Detta skulle jag kunna tänka mig att prova. Behöver både få skratta och få fina fötter.SH

 • Anonym
  juli 10, 2010

  Tror det här skulle bota din fiskfobi Sofia. Det kittlade så mycket så det tog över allt om att det var fiskar som “mumsade på en”.