Djur på Bali

Christine Av Christine4 Comments1 min read132 visningar

Vi stannade till längs en väg uppe bland bergen, där en familj visade oss sina husdjur… leguan, flygande hund, Mungo och en pytonorm. Samtliga djur från Bali förutom leguanen. Mins ni “Rikki-Tikki-Tavi”, mungon som räddar människor från ormar? Nu har vi träffat honom, hur söt som helst. “Pytonormar bajsar så jag tänker INTE ta i den”, sa Björn. = “jag vågar inte”, enligt mig! 😉

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  juni 2, 2010

  Rikki Tikki Tavi – Björns o min favvofilm när vi var små!!! Så jäkla bra! Kram

 • Anonym
  juni 17, 2010

  JAG HAR OCKSÅ VARIT DÄR!!!jag har klappat de flesta.;)VEM SÄGER ATT ORMAT E SLEMMIGA???De e så lena…och otroligt tunga!!!

 • Anonym
  juni 2, 2010

  Rikki Tikki Tavi – Björns o min favvofilm när vi var små!!! Så jäkla bra! Kram

 • Anonym
  juni 17, 2010

  JAG HAR OCKSÅ VARIT DÄR!!!jag har klappat de flesta.;)VEM SÄGER ATT ORMAT E SLEMMIGA???De e så lena…och otroligt tunga!!!