Te & Kaffe

Christine Av Christine2 Comments1 min read122 visningar
Vi har haft lite utav en shoppingdag i dag. Efter förmiddags-surfet kom de svarta molnen och regnet har i olika mängder hållit igång sedan dess, alltså nästan hela dagen. Men det hindrade inte oss. På med varsin ponchos och ut med moppen. Vi har sett flera alternativ på boenden men inget av intresse förutom ett. Ett mindre hus med två sovrum och stor balkong och som ligger i Kuta. Men vi kunde bara “smygkolla” på det, så allt vi sett är hallen och utsidan. Men på söndag ska vi tillbaks på en riktig visning då ägaren är där. Jag har även beställt en långklännig idag som en skräddare ska sy upp och ha klar åt mig på söndag! Spännande, spännande! Sen har jag köpt te och Björn kaffe, så nu har vi de första ingredienserna i vårt lilla kök. Teburken ska i Sverige sen få bli en kaffeburk för jag tycker den va så himla fin.
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    maj 14, 2010

    Åh vilken jättefin teburk!/Anette

  • Anonym
    maj 14, 2010

    Åh vilken jättefin teburk!/Anette