Maxi restaurant

Christine Av Christine4 Comments1 min read76 visningar
Johan Sjögren och Patrik Rimnäs har nu lämnat Bali, två vänner som vi haft sällskap av sedan vi kom till Bali. Så igår var faktiskt första dagen som jag och Björn åt middag helt för oss själva. Vi hamnade på MAXI RESTAURANT längs Legian Street i Kuta och ja vad ska man säga. Det var väl en ok restaurang men inte så mycket mer.
Maxi Restaurang – JL Legian – Kuta – Bali
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

4 Comments
 • Anonym
  april 27, 2010

  Jaha, är ni utlämnade till varandra nu, är kanske lite mysigt det åxå, eller? NU börjar äventyret på riktigt, även om jag såg att ni inte blir ensamma så länge i alla fall. Skönt att du mår bra nu./Kram Anette

 • Anonym
  april 28, 2010

  Ja nu är vi nästan helt utlämnade till varandra, Johan Pontell åker hem om en vecka så snart så. Men det dröjer inte länge innan vi får besök igen. 🙂

 • Anonym
  april 27, 2010

  Jaha, är ni utlämnade till varandra nu, är kanske lite mysigt det åxå, eller? NU börjar äventyret på riktigt, även om jag såg att ni inte blir ensamma så länge i alla fall. Skönt att du mår bra nu./Kram Anette

 • Anonym
  april 28, 2010

  Ja nu är vi nästan helt utlämnade till varandra, Johan Pontell åker hem om en vecka så snart så. Men det dröjer inte länge innan vi får besök igen. 🙂