Regn & magsjuka…

Christine Av Christine2 Comments2 min read108 visningar
Det har regnat konstant i två dagar, internet har legat nere i tre dagar, och jag lika så. Jag åkte på magsjuka och har varit sängliggande med feber i två dagar. I dag (fjärde dagen) har jag tagit mig utanför hotellet. -Äntligen, säger jag bara! Och jag trodde inte i min vildaste fantasi att jag skulle sakna ett duntäcke här på Bali. Men jo då, duntäcke hade jag velat haft då febern va som värst.
IMPONERAD
För varje dag som går blir jag bara mer och mer imponerad och fascinerad av människorna här. De är så vänliga, glada och trevliga. Antingen har jag gjort ett väldigt bra intryck på alla vi träffat hittills eller så är de experter på att minnas alla. Jag har varit varit sjuk och inte varit utanför hotellet på tre dagar, men jag är redan saknad. När Björn hämtade frukt åt mig här om dan undrade dom vart jag va, när han var på massage idag så frågade dom också efter mig och tyckte det va konstigt att han kom själv (vi har tagit massage två gånger sen vi kom hit). Och idag när vi gick ut åt lunch så var servitrisen där jätteglad över att se mig igen och att jag va frisk. Och till råga på allt så fick jag en jätteportion med mat för de tyckte jag behövde det. (i vanliga fall är portionerna här ganska små).
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

2 Comments
  • Anonym
    april 23, 2010

    Du är sån fin person, därför blir du saknad direkt. Skönt att höra att du är bättre. Kram

  • Anonym
    april 23, 2010

    Du är sån fin person, därför blir du saknad direkt. Skönt att höra att du är bättre. Kram