UN´s hotel

Christine Av Christine0 Comments2 min read66 visningar
Som i en gömd oas mitt i Kuta kommer vi bo under den första månaden, på UN´s hotell. Bilden här till höger är entrén. Hotellet ligger bra till, med två minuters promenad ner till Kutastranden, nära till bra restauranger och nära till centrum. Hotellområdet är mysigt, som en tropisk oas med växter, fina blom, har en lagom stor pool och rummen håller bra standard. Inte särskilt dyrt är det heller, framförallt inte om man förhandlar till sig månadspris (30-40% rabatt).

Bilden nedanför är vårt rum. Till höger i bilden är det öppna badrummet, med en duschvägg och man ser rakt ut i naturen för den bakre väggen är en halvvägg. Bakom badrumsspegeln har vi två söta gecco´s som bor och som gärna äter mygg och andra insekter som tar sig in. Till vänster i bild har vi köket, men ett väldigt primitivt sådan.
Dagens frukost hette “Dreamland”, vilket bestod av någon typ av yoghurt som dom blandar med musli. Det blev nästan som gröt i konsistensen men var jättegott. Och sen var allt toppat med fyra olika sorters färsk frukt och lite russin. Till det en kopp te och ett glas mixed juice. Frukost ingår på hotellet men äts på en restaurang bredvid som heter “Balcony”. Ligger i princip på hotellområdet. Varje morgon serveras fem olika sorters frukostar att välja på.
 UN´s Hotel – Kuta – Bali
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.