Monument Valley

Christine Av Christine0 Comments1 min read83 visningar
“Allt är inte vad det ser ut att vara”. Monument Valley va inget som imponerade på mig, tyvärr. Kanske har jag sett alldeles för många bergsklippor under den här resan för att kunna bli imponerad av ytterligare ett par. Och efter att vi sen insett att det enda hotell som fanns att bo på bara hade en extremt dyr svit att hyra ut, så bestämde vi oss att köra vidare. En längre körning i mörker och vi kom hela vägen till Grand Canyon… Kanske inte världens bästa entre till något som ska vara så stort och mäktigt. Vi såg skylten “här är första utsikten över Grand Canyon”. Men eftersom det va mitt i natten såg vi ingenting mer. I morse då vi klev ut från hotellet och solen sken och det va blå himmel… -Oj, vi bodde tydligen precis vid “stupet”, och hela mäktiga Grand Canyon låg framför oss. 
Monument Valley – Utha – USA
XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

No Comments Yet.