Morgonstund

Christine Av Christine1 Comment1 min read82 visningar

Underbar morgon och start på dagen. Här är klockan strax efter 05:00 på morgonen och allt är lungt och fridfullt.

XOXO
signature

Prenumerera så du inte missar något
Registrera din mailadress för att få dom senaste uppdateringarna!

Tags

Lämna ett svar

1 Comment
  • Anonym
    januari 10, 2009

    Hej på Er.Vilka underbara bilder. Malin jag har sänt några utvalda kopior till mormor. Kände Ni av jordbävningen? Har inte läst något om det i tidningen här, kan bero på att UNT inte har skrivit något. Var försiktiga ( nu är mamma orolig framme igen, förlåt). Jag öppnar Er blogg minst två gånger om dagen för det är så härligt att se vad Ni har fångat med kommeran och höra om vad Ni upplever.Kram från mamma Malin och hälsa tjejerna.